PLAN MENARIK

 

SERENDAH RM10/bulan

Antara Yang Menarik Pada Plan

Kelajuan TANPA HAD

Plan DiGi kami menawarkan plan internet dengan kelajuan tanpa SPEED CAP atau HAD LAJU. Kelajuan ini juga tertakluk kepada kawasan coverage.

Kuota TANPA HAD

Plan TuneTalk kami menawarkan plan internet dengan KUOTA TANPA HAD. Anda juga boleh melayari atau menggunakan hotspot tanpa HAD!

Panggilan TANPA HAD

Kedua-dua simkad ini memiliki coverage terluas di Malaysia. Ia juga menawarkan PANGGILAN TANPA HAD ke SEMUA TELKO!

Plan Bulanan DiGi

Dengan tambah nilai menggunakan topup digi, dan melanggan beberapa plan ini, anda memperoleh line internet tanpa had laju.

 

Plan Bulanan TuneTalk

Dengan tambah nilai menggunakan topup tunetalk, dan melanggan beberapa plan ini, anda memperoleh line internet tanpa had.

Adakah Plan Ini Sesuai Untuk Anda?

“KENAPA PENGGUNA PILIH B11S EMPIRE?”

Sumber : Kaji Selidik Terhadap Pengguna Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Streaming

60% Menggunakannya Untuk Streaming

Sosial

85% Menggunakannya Untuk Bersosial

Penjimatan

100% Menggunakannya Untuk Berjimat

Coverage

100% Menggunakannya Kerana Coverage Terluas di Malaysia

Dapatkan Lebih Manfaat Dengan Pakej Modem

Tidak puas sebab line fon selalu slow? Akibatnya battery fon cepat habis dan panas? Laaaa. Jangan risau kami juga ada tawarkan ni haaa pakej simkad PERCUMA bersama modem. Apa yang bestnya?

Lebih fleksibel

Modem yang kami tawarkan boleh dicaj atau digunakan bersama dengan power bank. So anda boleh bawa modem ini ke mana-mana yang anda suka.

Warranty Modem 3 Bulan

Jika terdapat sebarang masalah pada modem anda, anda boleh hantar modem tu untuk kami check dulu. Jika terdapat masalah yang tidak dapat dibaiki, kami akan bagi anda modem baru.

Share Kuota Wifi Tanpa Had

Haaa. Ni yang paling bestnya. Anda akan dapat hotspot unlimited tau jika guna modem kami. Sebab kami dah setkan setting modem khas untuk anda menjimatkan kos wifi bulanan.

 F.A.Q.

Simkad ni postpaid atau prepaid?

 Semua simkad yang kami tawarkan kepada anda merupakan prepaid. Ini kerana kami berusaha kurangkan kos bayaran bil bulanan anda. So plan langganan prepaid ni sangat fleksible dan boleh unsubscribe bila-bila masa yang anda suka.

Kat mana nak tambah nilai/topup?

Anda boleh dapatkan topup di kedai HP, Online Banking, dari mana-mana ejen topup seluruh Malaysia. Bagitahu mereka nak beli topup “DiGi” atau “TuneTalk”.

Kalau saya tengah pakai postpaid, boleh ke saya nak tukar/pindah ke line ini?

Boleh, jika anda tidak ada kontrak dengan simkad lama anda. Kami akan uruskan proses perpindahan ini untuk anda.

Kalau saya nak simkad je dan tak nak modem dapat ke?

Dapat, modem yang kami sarankan ialah untuk stabilkan line internet dan boleh share hotspot kepada ahli keluarga anda tanpa had. Jika berminat nak dapatkan simkad sahaja, kami ada tawaran simkad percuma tau.

Boleh ke kalau saya nak pindah nombor lama saya je, taknak nombor baru?

Boleh, sangat digalakkan untuk menjimatkan kos topup bulanan anda.

Betul ke simkad ni boleh jana pendapatan?

Boleh, iaitu melalui program rujuk kawan anda menggunakan plan simkad ini. Bantu rakan anda lajukan line internet rumah. Pihak company utama telko ini akan bayar anda komisyen. Untuk info lanjut berkenaan pendapatan ini bolehlah inbox whatsapp kami di 0165096853 atau KLIK SINI. Kami sedia membantu anda.

Dapatkan Kelajuan Internet Maksima Dengan Harga Yang Berbaloi

Pakej simkad & Modem