Pengenalan Pengedar HaloTelco

Cara Buat Duit Dengan Simkad Halotelco

Ramai pengguna simkad internet diluar sana hanya tahu gunakan simkad untuk kegunaan sendiri sahaja.Tahukah anda sebenarnya ada cara alternatif untuk jana pendapatan sampingan secara sambilan tanpa mengganggu masa kerja anda.

Tahun 2019 ini Halotelco kini membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar simkad kepada pengguna baru .Dengan hanya perlu ikut beberapa syarat mudah yang ditetapkan oleh syarikat .

Apa yang best jadi Agen Halotelco ?

– Anda tak perlu hadir mana-mana seminar
– Tak perlu modal besar
– Tak perlu hadir mana-mana event rasmi Halotelco
– Semuanya Fleksibel mengikut masa anda

Untuk jadi agen Halotelco semuanya boleh dilakukan secara online . Jadi tak ganggu masa kerja dan aktiviti harian anda
Team support ,team marketing ,bahan promosi sudah disediakan.

Syarat-syarat untuk menjadi pengedar sah simkad Halotelco

1. Perlu dapatkan simkad Pelan TERBARU Halotelco dari kami / pengedar sah Halotelco.
* Jika anda beli simkad di kedai handphone biasa diluar / direct dalam website Halotelco anda tidak dikira sebagai pengedar sah kerana bukan dari rakan niaga Halotelco.

2. Anda perlu topup minimum RM30 dan langgan pelan internet RM28 21GB setiap bulan minimum.

Mudah kan syarat pengedar sah Halotelco tetapkan..

Langsung tak membebankan,lagipun anda sendiri gunakan simkad untuk data setiap hari sambil tu boleh jual simkad.

Tiada caj Pendaftaran RATUSAN RINGGIT
Tiada caj TAHUNAN keahlian
Anda hanya perlu guna dan kongsikan kelebihan Halotelco pada kawan-kawan.

Apa lagi yang menarik??

Sabarrrr..

Jom baca lagi..

Apa kelebihan jadi pengedar Dealer simkad Halotelco ?

Nak tahu kenapa Ramai suka promot pasal simkad ni ?

Ini semua kerana HQ Halotelco menawarkan komisyen lumayan kepada semua Dealer yang sertai peluang perniagaan ini . Apa yang dealer dapat bila jual simkad ni kepada pelanggan baru ?

Kelebihan sertai peluang perniagaan terbaru sebagai Dealer pengedar simkad Halotelco.

1. Anda diberi komisyen 10% dari nilai langganan topup setiap pelanggan anda yang telah anda daftarkan 
2. Jika Pelanggan anda daftarkan tadi pun daftar jadi agen dan agen tadi daftarkan pelanggan baru (level 2) . Anda dapat lagi 3% dari nilai langganan topup cutomer tu
3. Jika customer baru tadi tu berminat jadi agen dan agen tadi daftarkan customer baru (level 3). Anda dapat lagi 2% dari nilai langganan topup customer tu
4. Anda boleh daftarkan simkad gunakan aplikasi Dealer Halotelco
5. Tiada had pendaftaran ahli
6. Ada Sistem website untuk rekrut agen disediakan
7. Anda dapat Panduan lengkap cara proses daftar
8. Anda dapat bantuan Marketing dari team Halotelco
9. Promosi bahan marketing disediakan olah HQ
10 . Pelan murah jimat dan mudah jual
11. Ada Bantuan promosi dari HQ melalui iklan TV, Radio dan surat khabar (produk viral)
12 Pelbagai ganjaran hadiah percutian dan lain-lain dari Halotelco
13. Group support Halotelco juga disediakan dan kini WEBSITE Replika juga disediakan bagi memudahkan ahli mempromosikan simkad Halotelco ini.

Anda boleh rujuk penerangan bergambar dibawah..

Nak dapat 1000 pelanggan tu tak mustahil , jom kita kira berapa komisyen anda akan dapat jika sudah daftar 100 customer (level 1),100 customer (level 2), 100 customer (level 3) . Kita kecilkan sikit supaya nampak lebih mudah untuk semua orang capai

Penerangan ringkas..

100 customer (level 1) anda sendiri yang daftarkan mereka sebagai agen
100 customer (level 2) adalah customer dari agen anda dari level 1 
100 customer (level 3) adalah customer dari agen anda dari level 2 

Contoh situasi , customer topup sebanyak RM50 dan semuanya melanggan pakej data RM48 sebulan kerana mahu data unlimited social + unlimited music + Quota video 60GB + perlindungan Insuran dan unlimited call kesemua rangkaian . OK cara kiraan komisyen anda dapat seperti berikut:

Jumlah komisyen langganan topup anda dapat..

100 cunstomer (level 1) RM48 x 100 x 10% = RM480
100 customer (level 2) RM48 x 100 x 3% = RM144
100 customer (level 3) RM48 x 100 x 2% = RM96
Total komisyen = RM720 setiap bulan Halotelco akan bayar ke akaun bank anda . Ini contoh kiraan untuk 300 customer.. lagi ramai anda dan agen-agen team anda daftar lagi banyak lah dapat.

Ramai sudah sertai sebagai Agen Halotelco
JOM Order simkad sekarang

Anda guna simkad
Anda puas hati
Anda kongsikan
Anda Boleh Jana Pendapatan

Peluang perniagaan simkad untuk semua yang berminat!